top of page
  • Foto van schrijverAyke & Danielle

Vliegen in Virtual reality

Bijgewerkt op: 28 feb. 2022



Air Time uit Haarlem lanceert een innovatieve paragliding les.

Een VR simulator hangt bij Airtime in de winkel om diverse situaties te trainen om een hoger rendement te halen uit je bergopleiding(en), zodat ze je voorbereiden op weer een nieuw seizoen vliegen of het op peil houden van vaardigheden die anders wegzakken.



Vliegen in de Alpen en toch in Nederland blijven

Airtime legt het zelf even uit: De VR simulator

Vanaf deze week hebben wij ons trainingsaanbod uitgebreid met de Flightcoach VR Paragliding Simulator. Daarmee zijn wij de eerste paragliding school ter wereld waar je nu ook professionele opleidingen in een simulator kunt krijgen. In deze simulator waan je je daadwerkelijk onder een vleugel en kun je samen met de instructeur je vaardigheden vergroten of op peil houden. We zijn zelf enorm onder de indruk van hoe echt het voelt en reageert, een zeer snelle manier van leren!


Voor wie?

We gebruiken hem om les te geven aan alle niveau’s van vliegers. Van mensen voor hun eerste beginnerscurus tot gevorderden die nog wat puntjes op de i moeten of willen zetten voor hun doellandingen tot de thermiekgoden die graag hun stijgsnelheid wat willen optimaliseren of hun buitenlandingen willen oefenen. De toepassingen zijn vrijwel eindeloos. We werken hiervoor samen met Flightcoach, het bedrijf van Bas van Duijn. Benieuwd naar meer informatie klik hier.


Boeken

Tot en met 20 februari hebben we een speciale introductie actie: Maak een boeking, voor een simulator introductiesessie van 30 minuten die gaat plaatsvinden in februari of maart, dan betaal je daarvoor €49,- in plaats van €69,-






100 weergaven
bottom of page