top of page
  • Foto van schrijverAlice en Joost

Skygliders maakt reisplannen 2022 bekend

De reizen gaan door

In onze laatste mailing gaven we aan nog niet zeker te weten welke reizen door kunnen gaan. We kunnen nu bevestigen dat de reizen allemaal doorgaan en het enige voorbehoud is beperkingen vanwege overheidsingrijpen of vergelijkbare overmacht.We gaan tickets en faciliteiten boeken

We moeten onze vliegtickets, accommodaties en gidsen nu voor het grootste deel al vastleggen. Voor meer informatie verwijzen we je naar de website of het deelname formulier. Hieronder vind je per reis een korte samenvatting van wat er nog beschikbaar is. Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.


XC - Albanië: donderdag 12 mei tot en met donderdag 19 mei: nog vier plaatsen beschikbaar.

Vereist niveau*: brevet-2 berg

SG reis: alleen SkyGliders leden


Vogezen: dinsdag 21 juni tot dinsdag 28 juni 2022: nog elf piloten plaatsen beschikbaar, chalets nog beperkt beschikbaar,

Vereist niveau*: brevet-1 (aan de lier) of hoger.

SG reis: alleen SkyGliders leden (inclusief SG cursisten)


Slovenië: zaterdag 23 juli tot zaterdag 30 juli: deze reis is volgeboekt. Alleen indien we nog voldoende nieuwe inschrijvingen ontvangen kijken we of we nog een extra busje voor lokaal transport kunnen regelen. Er is nog heel beperkt chalet ruimte beschikbaar (loft). Ook de camping is zo goed als volgeboekt.

Vereist niveau*: brevet-2 berg of hoger, zelfstandig kunnen starten (voorwaarts en achterwaarts) en landen

SG reis: alleen SkyGliders leden


Turkije: woensdag 28 september tot woensdag 5 oktober; nog zes piloten plekken beschikbaar (en voldoende plek voor niet-vliegende partners)

Vereist niveau*: brevet-1 of hoger, beheersen van de voorwaartse start (aan de lier) en achterwaarts opzetten (lierveld)

SG reis: alleen SkyGliders leden (inclusief SG cursisten)


Reserveren uitsluitend via het deelname formulier: mondelinge aanmeldingen worden niet verwerkt


SkyGliders gaat alleen op reis met deelnemers die we kennen: van het veld, van voorgaande reizen of cursussen. Voor elke reis zijn er andere minimale vaardigheden vereist en we behouden ons het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren.


* - niveau: het is niet altijd nodig dat je daadwerkelijk in het bezit bent van het genoemde brevet, maar het geeft aan op welk niveau de reis zit. Overleg bij twijfel (of zet dit bij de opmerkingen op het formulier)


We hopen jullie snel weer te zien,

Namens het SkyGliders team,

Groet, Alice en Joost


25 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page