top of page
  • Foto van schrijverJaap le Poole

Liever op reis?

Bijgewerkt op: 6 dec. 2023

Terwijl ik dit schrijf is het bewolkt met buien, windkracht 3-4 uit het zuid-zuidwesten, 7 graden. Wat nu? Als je mooie vluchten wilt maken de komende maanden kan je ook op reis gaan.


Er zijn genoeg mogelijkheden om rondom Europa of verder te vliegen. Marokko, Mexico, Colombia, Zuid-Afrika, Australië. Of wintervliegen in de Alpen. Het kan allemaal.


Verschillende organisaties bieden reizen aan naar vlieggebieden die geselecteerd zijn om de goede omstandigheden in onze winter. Ik zeg: boeken maar voor ook deze trips vol zijn!


Cloud to Cloud 2023 op de Elferbahn Oostenrijk

Paraglidingreizen


Oostenrijk, Stubaital, Mini-Midwinter Vlieg- & Testival 17 tot 21 januari, Cloud 2 Cloud. Test alle Nova paragliders en harnassen in het prachtige winterlandschap en krijg adviezen van Toni Bender. Meer informatie


Colombia, Valle del Cauca, Paragliding Safari 21 januari tot 2 februari, Action Paragliding. Avontuurlijke vliegsafari door de Valle del Cauca naar hét vliegmekka van Colombia; een fantastische combinatie van paragliden en kennismaken met het land en de inwoners van Colombia. Meer informatie


Vind je hier niet de reis voor jou? Kijk dan bij de overige organisaties of er elders toch een plekje is. Of volg de scholen op de sociale media of e-mail nieuwsbrief. Zo kom je er als eerste achter als er nog een plekje vrij komt.

261 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page