top of page
  • Foto van schrijverErik de Vlieger

Welk scherm moet ik kiezen?

CAMPITELLIO DI FASSA - Medium of large, met beide schermen mag ik vliegen. Met mijn gewichtklasse val ik er precies tussen in. Welk scherm kan je dan het beste kiezen? Voor deze test reisden we af naar de Dolomieten (Sella Ronda), Campitello di Fassa. Beide schermen testen we en we delen met jou wat de verschillen zijn.


Ik ben 2 jaar terug gestart met een A scherm, Swing Mito, het scherm is heel betrouwbaar. Na 150 vluchten was ik toe aan iets nieuws, iets meer uitdaging, het werd de Swing Arcus RS 2. Een EN-B scherm. De overgang was nogal groot en dat leverde spannende momenten op. Tijdens de start werd van mij als piloot veel meer gevraagd, en ook in de lucht moet ik echt aan het werk. Ayke Jager van vliegschool Air Time adviseert mij, en deelt handige tips met ons.


387 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page