top of page
  • Foto van schrijverJaap le Poole

Op reis!

Mijn vakanties tot de zomer zijn al gepland. Gelukkig maar, want de paragliidingreizen raken helaas snel volgeboekt.


Wil jij nog naar het buitenland? Hieronder zie je waar je op korte termijn nog met een Nederlandse groep mee kan. Boek snel, wat vol is vol!

Greifenburg vrij vliegen en brevet opleiding

Reisdatum: 21 t/m 26 april

Omschrijving: Vanaf beginner tot iemand die al stuk onderweg is naar het brevet, of gebreveteerde piloot die het fijn vindt om nog informatie te krijgen en wat extra oogjes die mee kijken en tips geven. Plus de gezelligheid van een groep.

Brevet eis?: Bij vrij vliegen is berg brevet 2 vereist


Bergcursus Slovenië, Lijak

Reisdatum: 28 april t/m 3 mei

Omschrijving: Vlieg met ons mee in Lijak en de schitterende omgeving van Nova Gorica in Slovenië. Er zijn voldoende vliegmogelijkheden voor gevorderden en vrij vliegers. Kortom iedereen kan volop genieten van de mooie vluchten en prachtige uitzichten! De vliegomstandigheden in Lijak zijn uniek: in de ochtend maak je er glijvluchten en doe je jouw oefeningen. In de middag kun je er fantastisch thermiek vliegen en tegen het einde van de middag kan je er geweldig soaren. Je kunt dan urenlang in deze laminaire wind vliegen. Na het vliegen gezellig eten en drinken met de groep en napraten over de mooie vluchten.

Brevet eis?: Deze cursus is voor beginners en gevorderden en heeft dus geen brevet eis.


Bergopleiding & Basis XC Training in Lijak | Slovenië

Reisdatum: Zondag 19 t/m vrijdag 24 mei 2024

Omschrijving: Lijak is een allround vliegstek die ideaal is voor opleiding van piloten van alle niveaus. Het hoogteverschil biedt genoeg mogelijkheden voor het trainen van brevettaken. Voor half gevorderde piloten die leren thermiek vliegen, waarvoor mildere condities nodig zijn. Van thermisch soaren tot het draaien in thermiekbellen. Het maken van meer airtime en zelfs duurvluchten is binnen handbereik. En last but not least ook voor gevorderde piloten die gaan voor verbetering van hun thermiek techniek, langere vluchten en basis overland vluchten voor brevet 3.

Brevet eis?: Brevet 1 + 2


Veel plezier!274 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page