top of page
  • Foto van schrijverErik de Vlieger

Cross Country lezing: door Karlis Jaunpetrovics

Op zaterdagavond 5 november organiseren wij een lezing in het Van der Valk Hotel in Leusden. Deze presentatie is alleen toegankelijk voor KNVvL leden afdeling Paragliding.


Op deze avond zal Karlis Jaunpetrovics een voordracht geven. Hij heeft zijn eigen school en is gefocust op het verder helpen van piloten. Met name piloten die in de bergen en Cross Country vliegen. Je kunt meer over hem lezen op zijn website https://www.flyingkarlis.com.


De zaal is open vanaf 19.45 uur. De voordracht van Kalis zal om 20.00 uur starten. Om hierbij aanwezig te kunnen zijn is het verplicht je via de onderstaande knop aan te melden!Achtergrond info:

2016 sloot hij zich aan bij paraglidingbedrijf Bruce Goldsmith Design om samen te werken met deze sportlegende. Hij brak vele nationale records in die tijd, nam deel aan diverse Wereldkampioenschappen. Zijn paraglidingbedrijf richt zich meer op de ontwikkeling van piloten - het idee van Flying Karlis was geboren.

Hoogte punten waren Chabre Challenge en in 2021 sluit hij zich aan bij Theo De Blic om deel uit te maken van zijn team om hem te ondersteunen tijdens zijn Red Bull X-Alps-avontuur.


Hoogte punten:

171 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page