top of page
  • Foto van schrijverErik de Vlieger

Action Paragliding, Brabantse hartelijkheid

Afgelopen zondag was ik te gast bij Action Paragliding, op het lierveld bij Sterksel. Ik moet zeggen, vanuit Amsterdam was het een flink eind karren, maar na 1,5 uur stond ik op een immens groot veld. Wel jammer dat de lucht potdicht zat. Was ik voor niks naar het zuiden afgereisd? Al het goede komt uit het zuiden zeggen ze. Daar moest ik maar op vertrouwen. En ik vertrouw ook een beetje op mijn weerapp Windy. Want waarachtig na een uurtje brak de hemel open en lieren maar.

Action wordt gerund door Angelique en Ronald. 2 sympathieke Brabanders. Ze stralen rust en kunde uit. Maar vooral het plezier in de sport maakte indruk op mij. De Brabantse hartelijkheid beviel me wel. Naderhand stond een drankje klaar en keken we terug op een heerlijke lierdag. Het lierveld in Sterksel is flink lang, dus na 1 trek zit je al op 400 meter. Dat is lekker hoog.


105 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page