top of page

Paraglidingschool Inferno

Schermafbeelding 2022-01-12 om 14.16.31.png

Cursussen

Introductie, Brevet 2 Lier, Brevet 2 Berg, Brevet 2 Theorie les, Brevet 1 Lier, Brevet 1 Berg, KNVvL lid, Brevet 2 Soar, Brevet 3 Lier, Tandem opleiding, Vrijvliegen, SIV training, Brevet 3 Berg, Brevet 3 Theorie les

Paragliding, ook jij kunt het leren!
Paraglidingschool Inferno is één van de eerste en grootste door de KNVvL erkende paraglidingscholen. We verzorgen al sinds 1990 cursussen paragliding voor beginners en gevorderden in de bergen en in Nederland.

Paragliding is makkelijk te leren en je hoeft geen topsporter te zijn. De minimum leeftijd om te leren paragliden is 14 jaar. Je kunt paragliding leren en beleven op de manier die jij wilt.

Zelf leren vliegen, kan eenvoudig met een introductiecursus in het Sauerland of in Nederland. Maar je kunt bij ons ook direct een volledige lesweek voor beginners volgen aan het Lac de Serre Ponçon – Frankrijk, in Lijak – Slovenië of in Ölüdeniz – Turkije.
In Frankrijk bieden ze ook overnachtingsmogelijkheden. Als enige Nederlandse school heeft Inferno een eigen prachtig gelegen chalet, ParaLodge, direct naast de eigen startplaats.
Je doet het niet elke dag, dus neem de tijd en geniet er van!

Paraglidingschool Inferno

Plesmanweg 15, 7602 PD Almelo, Nederland

bottom of page