top of page

Paragliding Holland

Schermafbeelding 2022-01-12 om 14.16.31.png

Cursussen

Introductie, Brevet 2 Lier, Brevet 2 Berg, Brevet 2 Soar, Brevet 2 Theorie les, Brevet 3 Lier, Brevet 3 Berg, Brevet 3 Theorie les, Brevet 1 Berg, Brevet 1 Lier, KNVvL lid, Tandem opleiding, Vrijvliegen, SIV training

Paragliding Holland is een van de eerste door de KNVvL erkende paragliding scholen en verzorgt al sinds 1989 paragliding opleidingen voor beginners, halfgevorderden en gevorderden. Paragliden is ons beroep maar vooral onze passie! En dat laatste merk je terug in onze cursussen: als het ook maar even vliegbaar is, gaan we vliegen! We vliegen het gehele jaar door in het buitenland in de bergen, in Nederland op een van onze lierterreinen of aan de kust langs de duinen.

Ons professionele instructieteam bestaat uit meer dan 65 enthousiaste en ervaren piloten die jou graag de praktische en theoretische kennis bijbrengen om het paragliden op een verantwoorde wijze te beoefenen. En bij dat alles staat een gezellige en ontspannen sfeer voorop. Dus kom langs en verwezenlijk jouw vliegdroom!!

Tot in de lucht!

Paragliding Holland

Hoefzijde 4-09, 3961 MX Wijk bij Duurstede, Nederland

bottom of page