top of page

Maurik Paragliding

Schermafbeelding 2022-01-12 om 14.16.31.png

Cursussen

Brevet 2 Lier, Brevet 2 Berg, Brevet 3 Lier, Brevet 3 Berg, Brevet 1 Lier, Brevet 1 Berg, KNVvL lid, Introductie, Tandem opleiding, Vrijvliegen

Wij van Maurik Paragliding staan voor het genieten en kennismaken met onze mooie vliegsport. Wij zijn een vliegschool die met kleine groepen werkt zodat alle cursisten / piloten maximale aandacht krijgen, met meer kans op vliegen.” Het maken van een mooie tandeminstructievlucht op een van onze drie velden, of het meedoen met een Introductiecursus Paragliding, geeft je voldoende laagdrempelige mogelijkheden voor een eerste kennismaking met onze vliegsport.
Naast Scholing op de liervelden bieden de bergweken in Slovenië en Frankrijk bieden ruimte aan (individuele) piloten om, op hun eigen tempo, te werken aan brevettaken en oefeningen. Waarbij ook het genieten van een vlucht een belangrijk onderdeel is van de opleiding. Deze vliegschool heeft een groot team met enthousiaste (hulp)instructeurs, waarmee cursisten worden opgeleid tot vrijvliegers, en wordt er waar nodig en mogelijk, steeds gewerkt aan verdere verbeteringen. Dit team staat iedere week klaar op een van de liervelden.

Maurik Paragliding

Tiendweg 5B, 4225 PN Noordeloos, Nederland

bottom of page