top of page

Air Time

Schermafbeelding 2022-01-12 om 14.16.31.png

Cursussen

Brevet 2 Berg, Brevet 2 Soar, Brevet 2 Theorie les, Brevet 3 Berg, Brevet 1 Berg, KNVvL lid, Vrijvliegen

Vliegen als een vogel?
Een paragliding cursus maakt het mogelijk.
ooit gedroomd… om in de lucht te kunnen zweven? Vrij als een vogel het landschap onder je door zien glijden? De grenzeloze ruimte om je heen ervaren, het avontuur door je aderen voelen stromen? Air Time Paragliding Sport maakt deze droom werkelijkheid! Al sinds 1993 bieden wij cursussen aan en hebben wij al honderden cursisten leren paragliden.
Air Time staat voor professionele begeleiding en instructie. Air Time wordt gerund door Ayke Jager. Ayke is al sinds 1998 instructeur en heeft sindsdien vele maanden per jaar les gegeven. Na het afronden van de lerarenopleiding bouwkunde is Ayke in 2004 in Air Time gekomen. Vol passie is Ayke fulltime met de sport en Air Time bezig.

Naast Ayke is Danielle voor Air Time werkzaam. Deels met de administratie en organisatie maar ook in de winkel en in de bergen is ze veel te vinden.

Ayke wordt bijgestaan door ons zeer ervaren instructieteam. Ieder lid van het instructieteam heeft ruime vliegervaring en is goed bekend met het geven van instructie. Het instructieteam draait al jaren samen en is bijzonder goed op elkaar ingespeeld.

Air Time

A. Hofmanweg 5A, 2031 BH Haarlem, Nederland

bottom of page