top of page

Action Paragliding

Schermafbeelding 2022-01-12 om 14.16.31.png

Cursussen

Introductie, Brevet 2 Lier, Brevet 2 Berg, Brevet 2 Soar, Brevet 3 Lier, Brevet 3 Berg, Brevet 1 Lier, Brevet 1 Berg, KNVvL lid, Vrijvliegen, SIV training, Tandem opleiding

Wie zijn wij?
Action Paragliding wordt ondersteund door instructeurs met ruim 30 jaar luchtsportervaring in diverse disciplines en meer dan 20 jaar actief in de paraglidingsport. Met recht Paragliding Professionals.

Onze onderneming richt zich fulltime en professioneel op paragliding activiteiten. Wij willen niets liever dan zelf vliegen en het plezier van vliegen overdragen aan anderen.

De kennis en ervaring uit andere luchtsporten, het onderwijs en het bedrijfsleven vind je terug in onze bedrijfsvoering. Veiligheid van onze leerlingen, piloten en passagiers, een goede opleiding en een zakelijke maar ontspannen aanpak staan centraal. Belangrijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend, in deze relatief jonge sport.

Een enthousiast en goed opgeleid team van ruim 25 man/vrouw, uitgerust met de beste materialen staat voor je klaar. Of het nu gaat om een eenmalige tandemvlucht als passagier, een introductie- of bedrijfsincentivedag, een complete opleiding tot piloot, speciale vervolgtrainingen of een prachtige paragliding vliegvakantie, Action Paragliding is de aangewezen organisatie om dit te verzorgen.

Onze technische kennis is van hoog niveau en daarom zijn wij als een van de weinige organisaties in Nederland gerechtigd materialen te keuren (vliegmateriaal moet verplicht een soort APK keuring ondergaan).

Action Paragliding is derhalve het adres voor deskundig advies bij aanschaf van vliegmaterialen en toebehoren. Kleur en design is (helaas) vaak een aankoopargument, wij zijn echter van mening dat veiligheid, vliegeigenschappen en een goede match met de piloot veel belangrijker zijn, juist dat is onze expertise.

Action Paragliding

Anemoonhof 20, 6002 WN Weert, Nederland

bottom of page